top of page

The Full Story

German Car Club Norway

Helt siden 2011 har vi arrangert banekjøring på et arrangement som heter E30Meet.  E30Meet er i Norge et populært BMW treff med fokus på masse kjøretid, godt samhold og flott utstilling av biler til en lav pris.  Gjennom disse årene har vi i tillegg arrangert reiser til Tyskland samt utstilling på bilmesser. Faktisk så har E30Meet hatt den største standen på Oslo Motor Show flere år.  GCCN er en helt ny klubb hvor vi vil forsøke å utvide E30meet "viben" på tvers av de Tyske merkene, i tillegg vil vi jobbe for noen få men svært gode rabattavtaler for våre medlemmer.  Jo flere medlemmer vi blir jo flere arrangement kan vi ha. Etterhvert vil vi også arrangere cars and coffee flere steder i landet. Vi gleder oss til å se utviklingen av denne klubben og er motivert for å gjøre en god jobb for våre medlemmer.   GCCN er organisert som et AS og våre medlemmer er det viktigste vi har!  Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller innspill.

TJES0924-kopi 2.JPG

Mission

Vårt mål er at du som medlem får kjørt så mye som mulig på bane til en lavest mulig pris. Hvis du er en utstiller er vårt mål at du skal få vist frem bilen din i en flott ramme på våre arrangement. Vi har et unikt samarbeid med Oslo Motor Show og kan hjelpe deg som medlem med å få stilt ut din bil. 

Vision

Vårt mål er å arrangere banekjøring samt bilutstillinger til en så lav pris som mulig i et hyggelig miljø sammen med andre bilentusiaster. 

BMW Groupe Classic.jpg
bottom of page